Sétahajózás

Májustól októberig naponta többször indítunk sétahajójáratokat a fertőrákosi kikötőből. Kényelmes hajónk fedett résszel is rendelkezik.
 
Ismerje meg a Fertő tó romantikus vízi világát, csodálja meg a Nemzeti Park és a Világörökségi területének szépségét. A vendégeink ismertető segítségével megismerhetik a tó egyedülálló élővilágát, növényvilágát, világörökségünk természeti gyöngyszemét.
A tó magyar szakaszán hajózva, az itt élő madárfaj megfigyelhető. A halban gazdag, növényekkel, főleg nádassal csodálatos látványában gyönyörködhetnek a 60 perces hajóút során.  Áthajózunk az ausztriai szakaszra is Mörbischre, megcsodálhatjuk a mörbischi víziszinpadot és part menti település látképét.
 
Igény szerint kikötünk a mörbischi Weiss kikötőben. A faluközpont 3 km távolságra található, gyalogosan könnyen megközelíthető a üdülőfalu.
 
Csoportok (min. 10 fő) számára – megrendelésre – szabadon választott időpontban indítunk sétahajózást. Érdeklődjön csoportos kedvezményeink iránt!
 
Hajónk alkalmasak a kerékpárszállításra is, amellyel lehetőség nyílik a Fertő-tó körüli kerékpáros túrák sétahajózással való kombinálására.
 
A sétahajózást megrendelésre szolgáltatással tudjuk bővíteni:
  • kiránduló programok szervezése és vezetése családok, csoportok, osztálykirándulók részére élményjárművekkel
  • jól bevált kirándulóprogramok iskolai csoportoknak Sopron, Fertőrákos és a Fertő-táj felfedezéséhez
  • városnéző kisvonat
  • elektromos busz
  • elektromos kisautó